Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Mărturia celui mai bun prieten al lui Andrei, tânărul din Irlanda acuzat că şi-a ucis iubita

Mărturia celui mai bun prieten al lui Andrei, tânărul din Irlanda acuzat că şi-a ucis iubita

Caz cutremurător în Irlanda acolo unde o româncă în vârstă de 30 de ani a fost ucisă de partenerul său de viaţă, tot un român. Bărbatul ar fi fost în depresie şi susţine că a visat că şi-a ucis logodnica, iar când s-a trezit a găsit-o fără viaţă. Este declaraţia care i-a şocat şi pe anchetatori.

Mărturia celui mai bun prieten al lui Andrei, tânărul din Irlanda acuzat că şi-a ucis iubita
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Noi 2022   •   18:23

Cu doar câteva zile înainte, femeia ar fi cerut ajutorul unei prietene.

Andrei şi Mihaela formau un cuplu de trei ani. De curând îşi cumpărase şi o casă în rate, iar săptămâna trecută s-au mutat în noua locuinţă. Ar fi trebuit să fie un moment de bucurie. Pentru bărbat însă a fost momentul în care a intrat în depresie.

Nimeni nu se aştepta la această tragedie. În ochiii tuturor cei doi tineri formau un cuplu fericit. Anul viitor aveau să-şi unească destinele.

Ea este Mihaela, tânăra ucisă ”în vis” de Andrei, iubitul ei: ”Nu mai mișcă! Cred că am omorât-o!”

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mihaela lucra ca agent de securitate în Irlanda, iar logodnicul ei era magazioner la un spital. Familia îşi doreşte acum ca bărbatul să plătească pentru fapta sa. Se tem însă că acest lucru nu s-ar putea întâmpla.

Avocatul bărbatului a cerut deja o expertiză psihiatrică, iar dacă se va demonstra că avea probleme psihice ar putea scăpa de închisoare.

Românul care şi-a ucis logodnica în Irlanda susţine că a omorât-o în vis

Cel mai bun prieten al tânărului acuzat de crimă spune că acesta era mai distant în ultima perioadă. S-au întâlnit în urmă cu o săptămână și l-a invitat la nuntă. Era bucuros că și-au cumpărat casa lor, spune prietenul acestuia.

Nu îl crede în stare de crimă. Ba chiar spune că Andrei nu s-a certat niciodată cu nimeni şi nu a fost violent.

×
Subiecte în articol: Irlanda crima
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close