Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Scandal la Primăria Sectorului 1. Clotilde Armand a pus intrare cu cardul, dar nu a dat acces şi consilierilor PSD-PNL

Scandal la Primăria Sectorului 1. Clotilde Armand a pus intrare cu cardul, dar nu a dat acces şi consilierilor PSD-PNL

Consilierii PSD şi PNL de la Primăria sectorului 1 caută soluţii să treacă de uşi, pentru că primarul Clotilde Armand le-a dat cartele doar celor de la USR. E scandal.

Scandal la Primăria Sectorului 1. Clotilde Armand a pus intrare cu cardul, dar nu a dat acces şi consilierilor PSD-PNL
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    07 Dec 2021   •   21:18

În zi de şedinţă, consilierii locali PNL şi PSD din Sectorul 1 au constatat că nu pot folosi uşile de acces pe holurile şi birourile primăriei, blocate cu cardul. Inclusiv culoarele spre toalete au fost restricţionate.

Varianta oficială este că au fost introduse aceste cartele magnetice pentru securitate şi pentru pontajul angajaţilor, pentru a se face prezenţa la intrare şi la ieşirea din Primărie. Consilierii locali de la PNL şi PSD acuză că li se restricţionează abuziv accesul în Primărie.

Intrare cu cardul în Primăria Sectorului 1

Consilierii au apelat la angajaţi pentru a li se deschide uşile. În timpul şedinţei de Consiliu Local, au curs reproşurile la adresa primarului Clotilde Armand, cea care a introdus accesul digitalizat.

Consilierii PNL şi PSD se află într-un război continuu cu primarul Clotilde Armand încă de la începutul mandatului. Aceştia o acuză că nu comunică deloc cu ei şi că s-a făcut stăpână pe Primărie.

La rândul ei, Clotilde Armand acuză o coaliţie politică împotriva ei, în faţa căreia spune că nu va ceda.

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand primărie sector 1
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close