Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Altar de lumânări şi flori la şcoală pentru Ştefania, fata care a murit în braţele tatălui ei, salvator la SMURD

Altar de lumânări şi flori la şcoală pentru Ştefania, fata care a murit în braţele tatălui ei, salvator la SMURD

Romeo a plecat la un apel la 112 pentru un accident de circulaţie. O maşină care ieşise de pe drumul naţional se rostogolise de mai multe ori. Nu şi-a imaginat nicio secundă că una dintre cele două victime e chiar fetiţa lui. Singurul lui copil.

Altar de lumânări şi flori la şcoală pentru Ştefania, fata care a murit în braţele tatălui ei, salvator la SMURD
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Feb 2022   •   19:01

Pompierul buzoian, supravieţuitor al deflagraţiei de la Mihăileşti, şi-a găsit copila încarcerată în maşină. A resuscitat-o cu mâinile sale şi s-a rugat încontinuu ca Dumnezeu s-o salveze. Adolescenta a murit la spital.

"Te iubesc cel mai mult tăticul meu, cel mai apropiat bărbat din viața mea!" Era mesajul postat pe Facebook anul trecut de Ştefania, pentru tăticul ei. Un pompier. Un salvator de la Smurd. Era mândră de el. Supravieţuitor al exploziei de la Mihăileşti, Romeo îşi creştea singur fata. Aseară a găsit-o pe Ştefania încarcerată în maşina iubitului, pe un câmp.

Autoturismul aproape că se dezintegrase după o ieşire în decor şi mai multe rostogoliri. Romeo era de serviciu când s-a dat alarma pentru accidentul produs între localităţile Pogoanele şi Slobozia. Şi a fost trimis acolo să salveze victimele.

Şi-a resuscitat copila şi s-a rugat la Dumnezeu să nu o piardă

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Transportată la spital, medicii nu au mai putut face nimic pentru Ştefania.

Ștefania Baciu era elevă la Școala din Padina, iar toți cei care au cunoscut-o o descriu ca fiind un copil educat, responsabil, bine crescut. Acum, în banca în care ea a învățat, colegii au ridicat un altar și au aprins lumânări.

La şcoală, colegii, profesorii, toţi se pregătesc de înmormântare.

Banca Ştefaniei este plină de lumânari şi poze

Ea e Ștefania, fata pompierului care a murit într-un accident de mașină. Tatăl a resuscitat-o, dar adolescenta a pierit câteva minute mai târziu la spital

Şoferul maşinii, iubitul Ştefaniei, în vârstă de 18 ani, a scăpat teafăr. Abia luase permisul în luna ianuarie.

Semnul galben de începător a rămas aruncat din cauza impactului la locul accidentului. Acum el este cercetat pentru ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: pompier SMURD resuscitare Ștefania
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close