Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Tânărul care a evadat din sediul poliţiei Urziceni, prins după o mobilizare uriaşă

Tânărul care a evadat din sediul poliţiei Urziceni, prins după o mobilizare uriaşă

Tânărul care le-a scăpat printre degete polițiștilor de mai multe ori a fost prins. Băiatul de 18 ani a fugit din arestul la domiciliu, a dat mai multe spargeri și în urmă cu aproximativ trei săptămâni a furat o mașină și a făcut accident

Tânărul care a evadat din sediul poliţiei Urziceni, prins după o mobilizare uriaşă
Sursa foto: Antena 3
de Cristi Popovici    |    27 Aug 2021   •   18:56

A fugit de la locul faptei și când a ajuns în sfârșit pe mâinile poliției a scăpat din nou. A evadat pe geamul toaletei din secție. Acum autoritățile au reușit din nou să pună mâna pe el.

Polițiștii au căutat întreaga zi într-o altă locație față de cea în care se afla individul. Suspectul se ascundea într-o casă din localitatea Alexeni, județul Ialomița, iar polițiștii cautau în Valea Macrisului, la 20 de km depărtare. 

Pentru prinderea fugarului, autorităţile au dispus o mobilizare uriașă cu peste 100 de jandarmi, polițiști, elicoptere şi câini de urmă, numai că operațiunea de căutare se desfășura la 20 de km distanță de locul unde se afla, de fapt, tânărul evadat.

Au fost peste 48 de ore de căutări, cu toate dispozitivele în alertă, timp în care polițiștii parcă s-au jucat de-a șoarecele și pisica. Vânătoarea a luat sfârșit în urma unui apel primit de la şeful de post din localitatea Alexeni, eroul acestei zile și cel care l-a prins pe tânărul evadat.

Mai exact, locația individului a fost dezvăluită de un cetăţean care l-a sesizat pe şeful de post care, în momentul respectiv, se afla în timpul liber.

Astfel, efectivul de polițiști și jandarmi s-a deplasat 20 de km din zona Valea Macrisului, la locul indicat, în Alexeni, şi l-a surprins pe tânărul evadat dormind într-o casă, unde se aciuase încă de dimineață. Acum tânărul se află în custodia poliţiei la Slobozia. 

Potrivit autorităților, Ștefan Petronel Boancă este cunoscut pentru mai multe furturi de mașini, spargeri de case și magazin și violări de domiciliu.

×
Subiecte în articol: evadat poliţie Urziceni Ialomița
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close