Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Trimisul special Antena 3 în Ucraina, imagini din mijlocul războiului | Suntem opriţi de poliţie, percheziţionaţi cu arme şi interogaţi la fiecare pas

Trimisul special Antena 3 în Ucraina, imagini din mijlocul războiului | Suntem opriţi de poliţie, percheziţionaţi cu arme şi interogaţi la fiecare pas

Trimisul special Antena 3 în Ucraina, Cristi Popovici, alături de cameramanul Costi Pahonţu, transmit informaţii de ultimă oră de la Kiev, acolo unde se dau lupte între soldații ucraineni și rebelii pro-ruși.

Trimisul special Antena 3 în Ucraina, imagini din mijlocul războiului | Suntem opriţi de poliţie, percheziţionaţi cu arme şi interogaţi la fiecare pas
Sursa foto: Antena 3 / Cristi Popovici
de Cristi Popovici    |    25 Feb 2022   •   21:14

Trimisul special Antena 3 în Ucraina, Cristi Popovici, alături de cameramanul Costi Pahonţu a fost martor la distrugerile provocate în capitala Ucrainei şi a vorbit cu oamenii aflați pe străzi în cele mai cumplite momente.

Între timp, a fost nevoit să părăsească zona din cauza problemelor de siguranță.

A fost o zi extraordinară din punct de vedere jurnalistic, însă pe care nu mi-aş mai dori să o trăiesc din cauza dramelor pe care le-am văzut atât eu cât şi colegii mei. De la prima oră am văzut muniție, am văzut bombardamente, blocuri distruse, oameni disperați şi oameni care fug din calea războiului.

Acum noi ne îndreptăm spre Lviv. Va fi un drum de 8 ore în care ne vom mai opri pentru transmisiuni. Din loc în loc suntem opriți de poliţişti pentru verificări.

Am fost percheziționați şi opriți pe un pod cu arme.  Poliţiştii sunt extrem de suparăți şi agitați. Unii ne-au considerat spioni pentru că aici este lege marțiană. 

Vor fi lupte sângeroase la Kiev în această noapte. Luptele se duc în mod inegal pentru că armata Ucrainei este depășita numeric şi militar.

Nu ştim dacă se va termina într-o baie de sânge sau dacă vor reuși ucraineni să mențină liniile pentru a limita intra trupelor rusești în Kiev.

×
Subiecte în articol: cristi popovici Ucraina
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close