Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Alexandru Rafila: ”Nu va fi o toamnă ușoară. Depinde cum abordăm problema”

Alexandru Rafila: ”Nu va fi o toamnă ușoară. Depinde cum abordăm problema”

Alexandru Rafila, deputat PSD şi reprezentantul României la OMS, a spus, în emisiunea ”Punctul de întâlnire” de la Antena 3, că vom avea parte de o toamnă grea, din cauza valului patru al pandemiei, dacă nu vor fi luate măsurile necesare de prevenire a acestui lucru.

Alexandru Rafila: ”Nu va fi o toamnă ușoară. Depinde cum abordăm problema”
Sursa foto: Captură Antena 3
de Andreea Ştefan    |    27 Aug 2021   •   21:23

Întrebat cum crede că va fi luna septembrie a acestui an, din cauza valului 4 al pandemiei, profesorul Alexandru Rafila a spus că nu va fi o toamnă ușoară, dar depinde doar de cum va fi gestionată situația.

”Nu va fi o toamnă ușoară. Depinde de fiecare dintre noi cum abordăm problema.

Eu spun că cel mai bun trigger pentru noi ar trebui să fie începutul școlii, pentru că dacă am aplica acest lucru îmi protejez copilul.

Dacă familia noastră este protejată prin vaccinare, atunci lucrul ăsta se va răsfrânge și școlile nu vor mai deveni un factor de accelerare a transmiterii și prin această măsură se va ajunge la o stabilizare și la un regres”, a spus Alexandru Rafila la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Alexandru Rafila
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close