Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Profilerul FBI Mihaela Brooks, întrebări importante în cazul asasinării lui Ioan Crișan: ”Când ești prieten, de ce dai telefon amantei prima dată, și nu soției?”

Profilerul FBI Mihaela Brooks, întrebări importante în cazul asasinării lui Ioan Crișan: ”Când ești prieten, de ce dai telefon amantei prima dată, și nu soției?”

Profilerul FBI Mihael Brooks a explicat în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei” care sunt întrebările importante în legătură cu apropiații lui Ion Crișan la care ar trebui să se răspundă a obține mai multe informații despre persoanele implicate în asasinat.

Profilerul FBI Mihaela Brooks, întrebări importante în cazul asasinării lui Ioan Crișan: ”Când ești prieten, de ce dai telefon amantei prima dată, și nu soției?”
Sursa foto: Antena3
de Adelina Miron    |    03 Iun 2021   •   22:43

Întrebată care dintre cele trei femei importante din viața lui Ioan Crișan -fiica, soția și amanta- ar trebui intervievată cu prioritate, Mihaela Brooks a răspuns că amanta ar putea dezvălui cele mai importante informații pentru că era și contabila afaceristului. 

„Amantă. În primul rând, amanta era și contabilă. Cu o amantă care îți cunoaște și afacerile discuți mai mult. Fiind contabilă își dădea seama de niște bani. O altă întrebare pe care o am. Ați spus că mașina era pe numele surorii amantei, pentru că având o dizabilitate nu plătea taxe. Putea să fie și un alt motiv. La banii dânsului nu cred că taxa unei mașini era o sumă foarte mare. Ce vreau să spun este că pentru banii pe care îi avea, ținea un profil foarte redus. Nu ieșea în evidență cu nimic. Poate că acesta a fost un alt motiv pentru o declarație de avere. În același timp, cu un număr de mașină care nu îți aparține circuli mai ușor decât cu mașina ta personală. (...) Acestea sunt niște piese pe care le pot aduce împreună.” , a explicar profilerul FBI.

Totodată, Mihaela Brooks a spus care sunt întrebările la care ar trebui să se răspundă pentru a afla mai multe informații despre persoanele implicate. 

„O altă întrebare pe care o am apropo de amantă. Se poate verifica ce telefoane au primit și la ce oră, și soția și amanta. Am înțeles că un prieten de al lui a dat telefon amantei. Când ești prieten, de ce dai telefon amantei prima dată, și nu soției? Cât de repede a ajuns. Sunt niște lucruri pe care poți să le determini foarte ușor verificând telefoanele. Prietenul acela care a aflat și a dat telefon amantei, noi nu îl vedem în stare de șoc undeva lângă mașină. Deci  cum s-a aflat? La ce interval de timp a dat telefon? (...) Dacă afli răspunsul poți să-ți dai mai mult seama de cei care sunt implicați sau nu.”

 

×
Subiecte în articol: Ioan Crișan asasinare Arad
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close