Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Mărturia cutremurătoare a eroului de pe calea ferată

Sinteza zilei. Mărturia cutremurătoare a eroului de pe calea ferată

Sinteza zilei. Mărturia cutremurătoare a eroului de pe calea ferată
Sursa foto: foto: captura Antena 3
19 Iun 2019   •   23:04

"Am vorbit recent despre cazul lui Alexandru, acel copil absolut extraordinar care s-a electrocutat în Herăstrău, mergând într-adevăr în acea zonă în care nu ar fi trebuit să meargă.

Fiind copil însă nu știa acest lucru, locul acela poate nu era suficient de securizat și s-a întâmplat acea nenorocire. Se află în Belgia, de această chestiune s-a ocupat Ministerul Sănătății și foarte bine a făcut. Veți auzi mărturia emoționantă a prietenului lui Alexandru și știrile vorbesc despre această prietenie.

Sunt atât de emoționat de acest caz și de modul în care prietenul lui Alexandru povestește că și el a avut de suferit, însă mult mai puțin. Să îți iei prietenul și să-l protejezi cu prețul vieții tale, riscând enorm și văzând ce s-a întâmplat, pentru că s-a întâmplat sub ochii tăi, asta este prietenie, aici se vede umanitatea și de la doi copii care trec prin momente teribile se învață atât de mult", a spus Mihai Gâdea.

Cezar, prietenul copilului electrocutat, Alexandru, l-a ținut strâns în brațe pe acesta pentru a nu declanșa un nou arc electric.

"Alexandru când s-a urcat acolo sus s-a gândit numai că vrea să vadă priveliștea, s-a gândit că vrea să vadă oamenii sub el, nu s-a gândit că există riscuri. Să-ți riști viața nu este un lucru mișto, nu este un lucru amuzant. Trebuie să ne gândim și la familiile noastre care ne iubesc, la prietenii noștri", sunt vorbele eroului Cezar.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close