Antena 3 CNN Politică Sinteza zilei. Mircea Diaconu, prima reacție după cel mai nou sondaj IMAS

Sinteza zilei. Mircea Diaconu, prima reacție după cel mai nou sondaj IMAS

Sinteza zilei. Mircea Diaconu, prima reacție după cel mai nou sondaj IMAS
31 Oct 2019   •   21:56

Candidatul independent la alegerile prezidenţiale Mircea Diaconu a afirmat, joi, la Sinteza Zilei, că nu este atât de interesat de rezultatele sondajelor din cauză că are un program foarte încărcat, dar că vom vedea cu toții, în curând, care va fi rezultatul alegerilor.

Citește și: Viorica Dăncilă, prima declarație după ce sondajul IMAS a plasat-o pe locul al treilea

"Diferențele între sondaje sunt uriașe. Acum doua zile auzeam că am 6%, acum... Aproape că nu mă uit la lucrurile astea, am un program, trebuie să mă țin de el. E foarte greu, mă concentrez pe asta și mai puțin pe prezumția asta.

E efectul ouălor de Paște. Atunci, dintr-o dată, pentru că este o altă cerere, pentru o perioadă scurtă pleacă prețul lor în sus, în jos... Cred că și sondajele în perioada asta au efect de ou de Paște. Și de asta nu mă uit. O să vedem în curând pe 10 ce se va întâmpla", a spus Mircea Diaconu.

Potrivit unui sondaj realizat de IMAS la comanda Europa FM și dat publicității joi, pe primul loc se sitează Klaus Iohannis, cu un procent de peste 45%.

Iohannis este urmat de Mircea Diaconu – cu 16,7%, Viorica Dăncilă – 15,1% și Dan Barna – cu doar 12,6%.

Citește și: Sinteza Zilei. Răsturnare de situație în sondaje? Cu cine s-ar putea lupta, de fapt, Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidențiale

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close