Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Este Vladimir Putin bolnav? Verdictul unui iridolog

Este Vladimir Putin bolnav? Verdictul unui iridolog

Alin Ghinea, specialist iridolog, a vorbit în cadrul emisiunii Sinteza Zilei despre starea de sănătate a președintelui rus Vladimir Putin, pe baza analizării trăsăturilor faciale și irisului acestuia. Specialistul susține că președintele rus ar suferi de afecțiuni urologice și are sistemul imunitar foarte slăbit.

Este Vladimir Putin bolnav? Verdictul unui iridolog
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mar 2022   •   22:57

„Iridologia este o ramură a neurologiei  ce interpretează semnele, marcajele și culorile care apar pe iris în vederea stabilirii unui diagnostic. Irisul este o hartă completă a organismului. În irs apar marcaje specifice care pot identifica diverse agresiuni.

Sunt imagini în care nu este machiat. În acele fotografii se observă că în jurul ochilor are o culoare rozalie permanent. De asemenea, buza inferioară este tot timpul uscată și foarte brăzdată. Acestea sunt semne care au o valoare clinică ce pot conduce către afecțiuni în special din zona urologică.

Inclusiv comisurile gurii, cele care sunt în lateral, sunt în jos, ceea ce înseamnă că sistemul imunitar este slăbit și are o forță de protecție a organismului destul de precară.

O să explic pe iris. Discutăm despre o structură cu o încărcătură limfatică ce predispune organismul la edeme. Ăsta este unul dintre motivele pentru care în ultima perioadă vedem personajul cu o față inflamată. În ultimele apariții aproape că nu are gât și asta denotă tot o structură limfatică, o inflamație în zona capului.

Să interpretăm irisul ca pe un cadran de ceas. O să vedem în dreptul orei 6 anumite linii negre. Acolo sunt proiectate organele din zona urologică, în special prostata. Atunci când într-o analiză iridologică observăm astfel de semne sunt indicii clare că persoana respectivă are predispoziție la afecțiuni degenerative în sfera urologică. Semnele faciale îmi indică o persoană care nu mai are un sistem imunitar ce poate să lupte cu o afecțiune în stadiu aproape terminal.

Inclusiv culoarea ochilor este un pic ștearsă. În iridologie o culoare nedefinită denotă un organism extrem de slăbit. În pozele mai vechi, acum 15 ani, o să vedeți forma feței mai ovale. Acum forma feței este aproape pătrată.”, a explicat Alin Ghinea la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close