Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Cumpănaşu, noi dezvăluiri din ancheta tragediei de la Caracal: „Polițiștii nu au mai fost împiedicați de procurori să acționeze.A fost o decizie colectivă”

Alexandru Cumpănaşu, noi dezvăluiri din ancheta tragediei de la Caracal: „Polițiștii nu au mai fost împiedicați de procurori să acționeze.A fost o decizie colectivă”

Alexandru Cumpănaşu, noi dezvăluiri din ancheta tragediei de la Caracal: „Polițiștii nu au mai fost împiedicați de procurori să acționeze.A fost o decizie colectivă”
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
11 Aug 2019   •   20:21

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, cea de-a doua adolescentă care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, a revenit cu dezvăluiri despre principalul suspect şi legătura pe care acesta o are cu persoane influente din Caracal.

„Eu nu cred în nepricepere a polițiștilor de la Caracal, a procurorului de caz, care mai nou declară că nu au fost împiedicați. Polițiștii nu au mai fost împiedicați de procurori. A fost o decizie colectivă. Polițiștii ne-au adus pe piste greșite cum că ei voiau să intre și au fost împiedicați de procurori”, a declarat Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

„Eu cred că acești oameni l-au acoperit pe Gheorghe Dincă. O să fiți foarte surprins de concluziile care vor reieși în urma anchetei pe care procurorii de la SIIJ o fac. După ce am depus plâgerea penală pentru a fi anchetați cei care au acționat în acest caz, această secție a dispus control și audierea judecătorului, procurorului și a ofițerului de Poliție. Eu cred că acești oameni nu vor scăpa de pușcărie”, a precizat Alexandru Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu susține că Gheorghe Dincă ar fi avut patru complici care l-au ajutat pentru a săvârși crima. Potrivit unchiului Alexandrei,  cei patru complici, despre care spune că are dovezi, ar fi un fost șef din poliția Caracal, un fost procuror, o fostă judecătoare dar și, cel puțin, un politician de Olt a cărui familie îl cunoștea pe inculpatul Gheorghe Dincă și care l-a folosit mulți ani pentru diverse treburi „mărunte”.

„Pentru mine este important să mă apar în situația în care pot fi acuzat. Vreau să le spun procurorilor că tot ceea ce am făcut a fost să ajut ancheta. Am venit cu informații, a subliniat Alexandru Cumpănașu.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close