Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Curtea Supremă, învinsă de liderul PSD. Avocata lui Liviu Dragnea: „Este un câștig al legalității”

Curtea Supremă, învinsă de liderul PSD. Avocata lui Liviu Dragnea: „Este un câștig al legalității”

Curtea Supremă, învinsă de liderul PSD. Avocata lui Liviu Dragnea: „Este un câștig al legalității”
25 Noi 2018   •   20:39

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a vorbit în emisiunea „Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv” despre faptul că Înalta Curte de Casație și Justiție trebuia să tragă la sorţi doar preşedinţii completelor, nu întreg completul.

Astfel, completele de cinci judecători trase la sorţi în data de 9 noiembrie au fost anulate. 

„Am notificat Înalta Curte. Era firesc să se aștepte motivarea CCR. Am constatat că în realitate, ICCJ s-a grăbit. Demersul nostru nu face altceva decât să pună în parametri legali activitatea ICCJ. Este un câștig al legalității”, a spus Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea.

Citește și: Victorie uriașă la Înalta Curte pentru Liviu Dragnea

Curtea de Apel Bucureşti a decis vineri anularea hotărârii Colegiului de conducere al Instanţei supreme din 8 noiembrie, în baza căreia au fost trase la sorţi noile completuri de cinci judecători, fiind suspendată executarea acestei hotărâri.

Liviu Dragnea este judecat la Instanţa supremă în dosarul DGASPC Teleorman, în care a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare.

×
Subiecte în articol: Subiectiv Liviu Dragnea avocata
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close