Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Gabriela Firea: Niciodată nu voi promite autostrăzi suspendate. Trebuie să punem capăt haosului din Capitală!

Gabriela Firea: Niciodată nu voi promite autostrăzi suspendate. Trebuie să punem capăt haosului din Capitală!

de G.S.    |    20 Apr 2016   •   21:19

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, a fost invitată în ediția de miercuri a emisiunii Subiectiv, realizată de Răzvan Dumitrscu.

Întrebată ce ar avea de reproșat lui Sorin Oprescu, în contextul programului pentru București, Firea a explicat că promisiunile legate de proiecte grandioase au fost nepotrivite.

“Primul mandat cred că a fost unul bun și se vede din toate sondajele, al doilea mandat nu a mai fost atât de performant. Principala acuzație care I se aduce de către bucureșteni, eu fiind în București de peste 20 de ani, este că a propus proiecte foarte mari, pe care nu a putut să le respecte. Cum era ideea cu autostrada suspendată. Eu nu voi promite niciodată așa ceva. Transportul în comun trebuie transformat complet, dar asta înseamnă să  ai investiții să transformi transportul în comun.”

În plus, Gabriela Firea a explicat că ar investi mai mult în transportul în comun.

“Datoria RATB ar fi trebuit să fie rezolvată de mult timp. Există niște documente la Primăria Capitalei pe care nimeni nu dorește să le încotmească, pentru că guvernul PSD-UNPR-ALDE a semnat ca 187 de milioane de euro să vină azi în România să rezolve problema RADET. Primarul interimar nu face nimic în acest sens. Trebuie să punem capăt haosului din Capitală.”

 

×

Legislaţie nouă pentru piaţa muncii

Europarlamentarii anunţă că vor să obţină statut de angajat şi drepturi pentru mai multe categorii de lucrători

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close