Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Mihai Tudose: Campania de vaccinare este ca un prospop ud

Mihai Tudose: Campania de vaccinare este ca un prospop ud

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a afirmat, joi, la Antena 3, că această campanie de vaccinare se aseamănă cu un prosop ud care, după multe stoarceri, ajunge să fie tot mai uscat. Vaccinarea în România este posibil să fi ajuns într-un punct în care are nevoie de anumiți vectori de imagine pentru a-i convinge și pe cei indeciși să se imunizeze.

Mihai Tudose: Campania de vaccinare este ca un prospop ud
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    29 Apr 2021   •   21:21

"Până la urmă, ca să acoperi toata plaja de cetățeni ai nevoie de toată plaje de vectori de imagine și de influență. Fiindcă se bucură de cea mai mare încredere. Totuși, sunt unii care nu cred în domnia sa ( Klaus Iohannis, n.r.), dar poate se regăsesc în altcineva.

Dar, de ce acum? Am mai avut discuția aceasta - am comparat campania de vaccinare cu stoarcerea unui prosop ud. Prima dată când îl scoți și e fleașcă din cadă, la prima mișcare, umpli o găleată de apă.

Asta nu înseamnă ca dacă îl mai storci de 20 de ori curge câte o găleată de apă de fiecare dată. El tinde să se cam usuce. A fost boom-ul acesta când practic s-au vaccinat toți cei care și-au dorit cu ardoare să facă chestia asta, iar lucrurile încep să scadă acum. Ajungi la momentul în care trebuie să-i convingi", a spus Mihai Tudose, în emisiunea Subiectiv, moderată de Răzvan Dumitrescu.

×
Subiecte în articol: mihai tudose Subiectiv PSD Klaus Iohannis
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close