Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Mircea Badea, după imaginile cu fostul şef al DIICOT, Daniel Horodniceanu: "Are un contur generos al fiinţei, însă IQ-ul nu se vede"

Mircea Badea, după imaginile cu fostul şef al DIICOT, Daniel Horodniceanu: "Are un contur generos al fiinţei, însă IQ-ul nu se vede"

Mircea Badea a declarat, după ce imaginile cu fostul şef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, în care acesta încearcă să îi pună la punct pe doi poliţişti din Iaşi, au fost publicate, că problema în acest caz este IQ-ul.

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Mai 2023   •   22:54

Daniel Horodniceanu, fost procuror şef al DIICOT şi actual vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, a fost filmat de doi poliţişti, care l-au tras pe dreapta, în judeţul Iaşi, în timp ce încerca să facă instrucţie cu ei, supărat că nu a fost lăsat să depăşească fără să semnalizeze

"De ce m-aţi oprit? Nu am voie vă să vă depăşesc sau ce? Sunt procuror şef Horodniceanu de la Crimă Organizată. Nu mă cunoaşteţi? De ce nu mă cunoaşteţi oare? (...) Nu ştiţi cu cine vorbiţi. (...) Eu sunt procuror de 25 de ani. M-aţi oprit pentru că am avut tupeul să vă depăşesc (...). Nu văd cum aţi putea avea tupeul ăsta cu un procuror care a condus structura de Crimă Organizată a ţării ăsteia", au fost câteva dintre declaraţiile halucinante ale fostului şef al DIICOT.

Citeşte şi: Daniel Horodniceanu, fost procuror şef al DIICOT, a făcut instrucţie cu doi poliţişti din Iaşi, care au vrut să îl înveţe să semnalizeze

Mircea Badea: "Felul în care a reacţionat Horodniceanu este penibil"

"Că miliţienii în România nu au treabă, asta e clar. Speţa în sine - penibilă. Faptul că a reacţionat procurorul Horodniceanu în felul în care am văzut nu mă miră de loc nici asta. Ăştia-s procurorii. El e şef, e căpetenie de procurori de foarte mult timp. Adică, sigur că şi ăştia sunt miliţienii că v-am oprit că ne-aţi depăşit. Tare. Câtă treabă aveţi? N-aveţi infractori de prins? N-aveţi treabă? Dar felul în care a reacţionat Horodniceanu este, pur şi simplu, penibil.

În primul rând, argumentul lui: 'Ştiţi cine sunt eu?', dar tu, Horodniceanu, tu ştii cine eşti tu? Că pare că tu nu ştii cine eşti tu. Că dacă eu sunt Horodniceanu şi sunt mare şef de procurori, ceea ce sunt, eu mă apuc să mă cert cu miliţienii pe stradă? Doamne fereşte!

Dacă, să zicem că toată treaba a fost provocată şi doi poliţişti de la ţară au zis, tu mare procuror, a fost şef DIICOT, s-a luptat cu mafia, cu crima organzată, păi tu atât creier ai încât le faci jocul? Prietene, dacă tu nu rezişti la o provocare de doi lei, mergem în siajul lui că a fost o provocare, păi tu i-ai dat curs de la cap la coadă. Atât te-a dus capul?

Pe mine ceea ce mă îngrijorează mai mult decât orice este IQ-ul. Nu e. Pe domnul Horodniceanu îl vezi, are un contur generos al fiinţei", a declarat Mircea Badea, în cadrul emisiunii Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
A fost pus în circulație trenul București-Istanbul. Cât costă biletul
x close