Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Un jurnalist Antena 3, 15 ore în tren de la Timișoara la București. Ministrul Costescu: Trenul e un lux. E normal să coste mai mult

Un jurnalist Antena 3, 15 ore în tren de la Timișoara la București. Ministrul Costescu: Trenul e un lux. E normal să coste mai mult

Un jurnalist Antena 3, 15 ore în tren de la Timișoara la București. Ministrul Costescu: Trenul e un lux. E normal să coste mai mult
de M.Z.    |    04 Iul 2016   •   20:41

Realizatorul emisiunii Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv de la Antena 3, Răzvan Dumitrescu, a povestit, luni, cum a parcurs cu trenul drumul de la Timișoara la București în nu mai puțin de 15 ore. Din acest motiv, a fost foarte aproape de a nu ajunge la propria-i emisiune.

”Vin dinspre Timișoara. Sunt deja de 15 ore în tren. Trebuia să ajung în București acum șase ore. S-a oprit curentul, am stat în câmp, au schimbat locomotiva”, a explicat jurnalistul Răzvan Dumitrescu.

În acest fel, el i-a solicitat Oanei Stancu să-l înlocuiască la emisiune, dacă va ajunge înaintea lui, deși colega sa călătoarea cu avionul de la Madrid la Barcelona.

În urma parodiei, cei doi au apărut în platoul emisiunii.

Înregistrarea a venit în aceeași zi în care, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a reușit să șocheze cu declarațiile sale, când a spus că trenul este un lux, e normal să coste mai mult, astfel că fiecare să-și aleagă mijlocul de transport pe care și-l permite.

"Recomandăm românilor să aleagă mijlocul de transport care li se potrivește cel mai bine. Este normal să fie mai mare biletul de tren, în toate țările civilizate este la fel. Trenul este un lux și oamenii plătesc mai mult ca să îl aibă”, a spus ministrul Dan Costescu.

×
Subiecte în articol: Subiectiv tren Dan Costescu
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close