Antena 3 Emisiuni Subiectiv Subiectiv. Confruntare explozivă! Pro și contra #rezist

Subiectiv. Confruntare explozivă! Pro și contra #rezist

17 Dec 2017   •   20:27
Subiectiv. Confruntare explozivă! Pro și contra #rezist

Artistul Paul Hitter și Florin Bădiță, cel din spatele paginii de Facebook ”Corupția ucide”, au vorbit în emisiunea ”Subiectiv”, de la Antena 3, despre cum au fost organizate protestele #rezist, despre deconturi și cheltuieli. 

„Oameni care au donat și noi am folosit aceste fonduri pentru diferite lucruri. Ce facem noi se numește transparență. În loc să stau să mă bucur de viață, stau să am grijă să nu se distrugă democrația. El a spus fraza de ONG-uri. E fals. Eu nu mă leg de termenul de spontan. Noi organizăm un cadru unde lumea se poate întâlni. Noi facilităm un context și încurajăm lumea să vină”, explică Florin Bădiță.

Protestul a fost o organizare legală, dar a fost prezentată ca fiind spontană. 

„Vi se pare în stare să apere democrația? Un om care acum câțiva ani umbla în chiloți la metrou, acum apără democrația”, a spus Paul Hitter.

Pe de altă parte, întrebat care dintre prevederile care au trecut de la Parlament atacă statul de drept, Florin Bădiță spune că: „Nu am acum exemple. Știu că unul dintre ele reduce componența DNA prin faptul că obligă opt ani de zile experiență. Ceea ce cumva nu mai permite persoanelor tinere să intre direct”.

 

×
Subiecte în articol: Subiectiv confruntare rezist

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close