Antena 3 CNN Actualitate Tulburător. Ce a pățit omul care a reclamat mafia din Caracal

Tulburător. Ce a pățit omul care a reclamat mafia din Caracal

Tulburător. Ce a pățit omul care a reclamat mafia din Caracal
Sursa foto: foto: captura Antena 3
14 Aug 2019   •   21:09

Omul de afaceri Remus Rădoi a afirmat, într-un interviu exclusiv acordat Antena 3, că a primit amenințări cu moartea după ce a dezvăluit complicitățile dintre anumiți polițiști din Caracal și interlopi.

Citește și: Document-șoc în cazul Caracal. Manevră revoltătoare a procurorilor

"Am avut o discuție neprincipială cu șeful DIICOT, Dumitru Dumitru, care până atunci mă baga în biroul lui, mă mângâia pe spate, iar atunci mi-a spus "Te rog, mai ușor cu intrările și ieșirile - aici este o secție secretă și..." Și i-am spus că eu am mers acolo chemat. "Câteva luni v-am fost drag".

La momentul în care îmi spune asta de față era o parte din membrii clanurilor. (...)

Unul dintre ei mi-a și lansat amenințarea cu moartea. Am făcut o plângere pentru amenințare cu moartea. Într-una din seri, acest individ condamnat pentru omor, era cu mașina în spatele meu. Am sunat la DIICOT spunându-le ce să fac, cum să mă apăr. Mi s-a spus să sun la Poliție. L-am sunat pe Humă, spunându-i că mașina e în spatele meu. Avea la cunoștință că am o plângere pentru amenințare cu moartea. Zice: "Te rog să te calmezi, nu cred că vor avea curaj să o facă, cred că vor doar să de intimideze", a spus Remus Rădoi.

După ce a sunat din nou la DIICOT a fost sfătuit să apeleze 112. A așteptat un echipaj de poliție 45 de minute, dar nu a primit ajutorul sperat.

×
Subiecte în articol: Subiectiv
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close