Antena 3 CNN Actualitate Cristina Demetrescu, astrolog: ''Curăţenia spirituală este ca igiena zilnică''

Cristina Demetrescu, astrolog: ''Curăţenia spirituală este ca igiena zilnică''

Astrologul Cristina Demetrescu a comentat, în emisiunea Voi cu Voicu, despre cum ne poate ajuta astrologie să vedem nivelul de spiritualizare al unui om. ''Curăţenia spirituală este ca igiena zilnică'', spune Cristina Demetrescu.

Cristina Demetrescu, astrolog: ''Curăţenia spirituală este ca igiena zilnică''
de Iulia Gorgorin    |    21 Noi 2020   •   21:56

Cristina Demetrescu a vorbit în emisiunea Voi cu Voicu despre cât de importantă este curăţenia spirituală.

''Nu, astrologia nu este o deviaţie spirituală. Astrologia ne poate ajuta să vedem care este nivelul de spiritualizare a unui om (...) Săgetătorul este zodia spiritualităţii şi se defineşte prin verbul a înţelege. În general, trebuie să înţelegem în ce credm şi în ce direcţie mergem.

Zodiile sunt energiile cu care venim de undeva de Sus, dar casele astrologice definesc ce facem efectiv pe pământ. Poate am venit crezând în anumite lucruri, sau înţelegând anumite lucruri şi ne pierdem cumva credinţa pe parcurs. Aceste case astrologice pot fi prost aspectate, şi atunci persoana în cauză se poate deruta, sau poate să aibă o anumită confuzie, vis-a-vis de planul spiritual (... ) Săgetătorul este o zodie care guvernează adevărul, oricare ar fi el, pentru că totul este relativ.

Noi, oamenii, cu mintea noastră limitată aş spune, nu putem să pătrundem atât de profund în acest adevăr, dar măcar putem să încercăm dacă tot ne aflăm aici. Există acest astrologic, pentru că eu îl tratez din punct de vedere astrologic. Sunt alţii care măsoră nivelul de spiritualizare al unui om (...) Ateismul este una dintre deviaţiile spirituale. Poate să existe satanism, habotnicism. Toate lucrurile astea, de foarte multe ori depersonalizează, persoana ta nu mai caută lumină şi nu te mai regăseşti pe tine însuţi.

 Deviaţii spirituale sunt multe. Sunt oameni care cred în Dumnezeu, dar fac greşeli spirituale (...) Nu ai cum să înţelegi anumite lucruri dacă nu te raportezi la sine, practic despre asta este vorba. Dumnezeu nu se caută cu mintea, se caută cu sufletul. Sunt oameni care cred, dar din păcate fac nişte erori spirituale care le marchează viaţa'', a spus Cristina Demetrescu.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close