Antena 3 CNN Life Voi cu Voicu. Analiza numerologică a anului 2019. Cum va fi influențată fiecare persoană

Voi cu Voicu. Analiza numerologică a anului 2019. Cum va fi influențată fiecare persoană

Voi cu Voicu. Analiza numerologică a anului 2019. Cum va fi influențată fiecare persoană
24 Noi 2018   •   21:24

Numerologul Ionuț Agachi a prezentat în emisiunea „Voi cu Voicu” o analiză a anului 2019, din punct de vedere al cifrelor

„Numerologia este o știință, are și o parte fixă, dar există și interpretări. Este o formă de a ne da noi seama cam cum urmează să se întâmple în următoarea perioadă din viața noastră. Este necesar să înțelegem că vom vorbi despre ceea ce este util și benefic să facem. Anul 2019 va fi de vibrație 3. 2+1+9=12, iar 1+2=3. Când ne dorim să aflăm la nivel mai mic, trebuie să ținem cont de mai multe variabile. Abia din luna nașterii se intra în anul personal”, a spus Ionuț Agachi. 

Pentru calculul anului personal se scriu toate cifrele de la 1-9, apoi trecem sub fiecare cifră anii, începând cu anul nașterii.

Anul personal, în anul 2019 (anul 3) 

1 - Este o cifră de foc. Trebuie să învețe oamenii cum să folosească această energie. În momentul în care combinăm cu anul 3, anul 2019, omul poate ieși puternic pe ușă și să își construiască o carieră de succes, de exemplu.

2 - Este un an al relațiilor, în care oamenii realizează că au nevoie de susținere. Vibrația lui 2 corespunde elementului apă. Este un an pasiv, în care să reflectezi mai mult. Nu este momentul în care să explodeze oamenii. Este un an cu două fețe.

3 - Apare această materializare. Este un an de acțiune benefică. Trebuie să profiți de oportunități. 

4 - Este o energie de pământ, este anul construcției, dar ai nevoie de planuri, de multă muncă, de multă perseverență. Poți să construiești cu încredere tot ce îți dorești. Este un an pasiv. În combinație cu anul 3, aici este vorba mai mult de a nu te lăsa pradă rigidizării.

5 - Este un activ, este un an de foc, este vorba despre libertate, se pune accentul pe deschidere, pe inovare. Singura problemă ar fi ca oamenii să nu „sară calul”. Oamenii se vor simți cu adevărat liberi. 

6 - Este un an al presonalității. Se axează pe carieră, familie și locuință. Se întâmplă transformări în aceste cazuri. 

7 - Ei sunt oamenii care caută în interior. Este un an al interiorizării, al retragerii. Trebuie să caute niște explicații, niște motivații.

8 - Este anul performanțelor, anul în care se găsesc rezultatele. În anul 3 vorbim deja și de bucuria de a culege roadele. Este un an material, este bun pentru investiții.

9 - Este anul bilanțului, anul de capăt, ca atunci când finalizăm o etapă importantă din viața noastră. Examenele astea sunt ca să ne arate dacă am învățat tot ce trebuia.

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu numerologie
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close