Antena 3 CNN Life Voi cu Voicu. Povestea bărbatului declarat mort de cinci medici. Mărturii despre viața de dincolo

Voi cu Voicu. Povestea bărbatului declarat mort de cinci medici. Mărturii despre viața de dincolo

Voi cu Voicu. Povestea bărbatului declarat mort de cinci medici. Mărturii despre viața de dincolo
25 Aug 2018   •   21:01

În emisiunea „Voi cu Voicu” a fost prezentată povestea unui bărbat care a fost declarat mort de o comisie formată din mai mulți medici. Documentele medicale există la spital, iar pe aceste documente scrie că nu se cunoaște cauza morții. La mai bine de câteva ore după ce a fost declarat mort, bărbatul s-a trezit și a povestit niște lucruri absolut cutremurătoare despre experiența pe care a avut-o în lumea de dincolo. Este poate cea mai completă mărturisire despre Iad, despre Rai, despre Dumnezeu, despre îngeri, despre Satana. 

Gavril Bărnuțiu: 

„Vreau să vă povestesc cum m-am întors la Dumnezeu. Spun pentru că mă bucur că acel Dumnezeu în care mi-am pus încrederea, mi-a schimbat viața. Nimeni n-ar fi fost în stare să mă convingă că există Dumnezeu. Eram ateu convins. Nu credeam nimic decât ceea ce se vede și se poate pipăi”. 

„În ziua de 29 iunie 1973, la vârsta de aproape 35 de ani, m-a convins că există. Am văzut, am auzit și am simțit atunci când acest corp al meu, timp de 13 ore, a fost declarat mort. Medicii au spus că am fost într-o moarte clinică”.

„Eu nu știu cum a fost corpul meu. Știu că am devenit inconștient, nu mai simțeam nimic din corpul meu. Dar totuși am văzut într-o altă lume. Din această lume am plecat și am pătruns într-o altă lume”. 

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu povestea medici marturii viaţa
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close