Antena 3 CNN Festivalul Enescu Trio Zamfirescu, cei mai buni chitarişti de muzică clasică din România, vor susţine un concert pe 23 septembrie

Trio Zamfirescu, cei mai buni chitarişti de muzică clasică din România, vor susţine un concert pe 23 septembrie

Trio Zamfirescu, cei mai buni chitarişti de muzică clasică din România, vor susţine un concert pe 23 septembrie
Sursa foto: Foto: facebook.com/pages/Trio-Zamfirescu
de M.Z.    |    10 Sep 2013   •   09:22

Trio Zamfirescu, cei mai buni chitarişti de muzică clasică din România, vor susţine pe 23 septembrie un concert în Piaţa George Enescu, în cadrul festivalului cu acelaşi nume. 


Pentru a promova acest moment, dar şi muzica de chitară clasică, cei trei muzicieni au organizat un flash mob la staţia de metrou Piaţa Unirii.

Festivalul George Enescu se desfăşoară între 1 şi 28 septembrie 2013, în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară. Festivalul îi aduce pe scenele româneşti pe unii dintre cei mai mari artişti ai momentului, de la pianistul şi dirijorul Daniel Barenboim la pianista-fenomen Yuja Wang, alături de orchestre de top, cap de afiş oriunde în lume – Staatskapelle Berlin, Royal Concertgebouw Orchestra, Pittsburgh Symphony Orchestra.

Festivalul Enescu este singurul eveniment unde pot fi urmăriţi cu această densitate pe scenele româneşti, timp de o lună, cei mai performanţi muzicieni contemporani. 



 

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close