Antena 3 CNN Externe 15 ţări relaxează restricţiile de astăzi

15 ţări relaxează restricţiile de astăzi

În total, 15 ţări europene relaxează de astăzi regimul de izolare.

15 ţări relaxează restricţiile de astăzi
Sursa foto: Pixabay
04 Mai 2020   •   14:38

 În Germania, şcolile se vor redeschide progresiv. Si frizeriile, lăcaşurile de cult sau locurile de joacă s-ar putea redeschide.

În Austria, marile magazine alimentare şi saloanele de înfrumuseţare şi-au primit clienţii încă din acest weekend. Restaurantele se vor redeschide de la jumătatea lunii. În schimb, liceenii din ultimul an se vor reîntoarce la şcoală pentru a susţine Bacalaureatul.

În Belgia, angajaţii marilor companii se întorc la muncă, dar magazinele vor fi redeschise pe 11 mai, iar restaurantele pe 8 iunie.

Ţara noastră vecină, Ungaria, în afara oraşului Budapesta, terasele, cafenelele, restaurantele, plajele şi băile publice, se redeschid de astăzi.

În Grecia, aproape 10% dintre firmele comerciale îşi reiaua activitatea, urmând ca pe 11 mai să fie redeschise magazinele, cu excepţia marilor centre comericale.

În Spania, copiii şi adulţii pot ieşi din case pentru plimbări scurte, iar de astăzi ar putea fi redeschise afacerile mici.

În Croaţia, sistemul sanitar de stat şi privat îşi reiau activtatea normală, iar de lunea viitoare se vor redeschide mall-urile, şcolile şi grădiniţele.

15 ţări relaxează de azi restricţiile

×
Subiecte în articol: masuri restrictie coronavirus
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close