Antena 3 CNN Externe 200 de pasageri au fost evacuaţi dintr-un tren DERAIAT în New Jersey. 4 persoane sunt internate în spital

200 de pasageri au fost evacuaţi dintr-un tren DERAIAT în New Jersey. 4 persoane sunt internate în spital

200 de pasageri au fost evacuaţi dintr-un tren DERAIAT în New Jersey. 4 persoane sunt internate în spital
14 Iul 2014   •   15:48

Cel puţin 200 de persoane au fost evacuate noaptea trecută dintr-un tren deraiat în New Jersey, după ce garnitura feroviară a lovit violent un camion care traversa neregulamentar calea ferată, la trecerea la nivel.
Patru persoane au fost internate în spital, dar viaţa lor nu este pusă în pericol.

Erica Dumas, purtătorul de cuvânt al companiei Port Authority of New York, a declarat pentru AP că primele perechi din faţă ale trenului au sărit de pe şine după coliziune. Potrivit oficialului, cele patru persoane internate în spital pentru îngrijiri medicale sunt şoferul camionului, conductorul garniturii feroviare, un pasager şi inginerul de bord al trenului.

Autorităţile au demarat o anchetă care să elucideze cauzele acestui accident. Trenul circula din staţia Harrison şi se îndrepta spre Newark, acolo unde este localizat al treilea aeroport care deserveşte New York-ul.

La începutul acestui an, în luna mai, două garnituri de metrou din Bridgeport (Connecticut) s-au ciocnit la o oră de vârf provocând zeci de răniţi.

×
Subiecte în articol: New Jersey
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close