Antena 3 CNN Externe 3 români, acuzaţi că au omorât un cunoscut om de afaceri italian şi pe soţia acestuia

3 români, acuzaţi că au omorât un cunoscut om de afaceri italian şi pe soţia acestuia

3 români, acuzaţi că au omorât un cunoscut om de afaceri italian şi pe soţia acestuia
Sursa foto: crima
17 Apr 2009   •   13:14

Trei români sunt acuzaţi de omor în Italia. Victimele, un cunoscut om de afaceri şi soţia sa, au fost ucişi în bătaie în vila lor din Napoli. Românii au fost arestaţi, joi, şi toate probele găsite la locul crimei par să îi incrimeneze.

Cei trei români au fost arestaţi în apropiere de Napoli la scurt timp după comiterea faptei.

?Am reuşit să îi prindem în primul rând datorita lipsei de experienţă a celor care au comis acest delict. Au lăsat o serie de urme, au comis o serie de greşeli care au facilitat ancheta?, a declarat şeful echipei de intervenţie mobilă din Napoli.

Cunoscutul om de afaceri italian Franco Ambrosio, 77 de ani, şi soţia sa au fost gasiţi morţi miercuri dimineaţa, în locuinţa lor din Napoli.Fusesera batuţi cu bestialitate cu un obiect metalic, ce le-a provocat oi moartea. Poliţiştii au gasit la locul tragediei atât amprente cât şi probe biologice.

La doar câteva ore dupa comiterea crimei, românii au fost localizaţi de poliţie pentru ca foloseau un telefon furat de la victime. Au fost urmariţi şi în scurt timp arestaţi. Toate probele prelevate de la locul crimei au indicat ca ei sunt vinovaţii.



Unul dintre români lucrase ca grădinar pentru cei doi italieni. Se pare că el a pus la cale atacul. Poliţiştii italieni îi suspectează pe românii arestaţi în acest caz ca au patruns în casa pentru un jaf, dar au fost surprinşi de proprietari.

Antena3

×
Subiecte în articol: om de afaceri
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close