Antena 3 CNN Externe 30 de femei, majoritatea dame de companie, interogate în legătură cu petrecerile lui Berlusconi

30 de femei, majoritatea dame de companie, interogate în legătură cu petrecerile lui Berlusconi

30 de femei, majoritatea dame de companie, interogate în legătură cu petrecerile lui Berlusconi
Sursa foto: vila
23 Iun 2009   •   13:03

Scandalul legat de presupusele orgii de la vila lui Berlusconi continuă. 30 de femei, majoritatea dame de companie, urmează să fie interogate în legătură cu petrecerile date de premierul italian, arată Daily Mail.

Numele celor 30 femei care vor fi chestionate în această săptămână au fost furnizate de cele care au fost deja interogate.

Omul de afaceri Giampaolo Tarantini, prieten apropiat al lui Berlusconi, a recunoscut că a plătit cheltuielile de călătorie ale fetelor, însă a negat că acestea ar fi fost plătite pentru a întreţine relaţii sexuale.

Numele omului de afaceri a ajuns în mijlocul acestui scandal, după ce Patrizia D'Addario, a declarat că Gianpaolo Tarantini i-a oferit bani pentru a participa la una dintre petrecerile organizate de premier la vila sa.

În plus, omul de afaceri susţine că Berlusconi nu ştia că trasportul , precum şi alte cheltuieli ale fetelor erau plătite. Tarantini a declarat că ?îi pare rău" că un lucru bine-intenţionat s-a transformat într-un scandal.

Se pare că printre fetele plătite să ia parte la petrecerile premierului italian se aflau şi românce. Declaraţia a fost făcută de Barbara Montereale, una dintre femeile care au fost plătite să participe la petrecerile de la vila din Sardinia a premierului. Femeia a făcut publice şi o serie de fotografii realizate în vila lui Berlusconi.

Deocamdată, Berlusconi refuză să dea o declaraţie pe marginea acestui scandal.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi scandal vila
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close