Antena 3 Externe 90.000 de dolari pentru o glumă. "A făcut cea mai gravă greşeală din viaţa sa"

90.000 de dolari pentru o glumă. "A făcut cea mai gravă greşeală din viaţa sa"

02 Dec 2014   •   21:17
90.000 de dolari pentru o glumă. "A făcut cea mai gravă greşeală din viaţa sa"
Sursa foto: Foto: miamiherald.com

Un medic venezuelean va trebui să plătească 90.000 de dolari despăgubire, după ce a afirmat în glumă că transportă explozibil înainte de a urca la bordul unui avion la Miami (sud-estul Statelor Unite).

Despăgubirile corespund pierderilor suferite în urma evacuării a două terminale ale aeroportului de către mai multe companii aeriene şi poliţia din Miami, care a mobilizat o unitate specializată în explozibili.

Manuel Alvarado, în vârstă de 60 de ani, i-a spus unui membru al personalului companiei columbiene Avianca, ce îl interoga de rutină, că transportă explozibili C-4. Deşi a afirmat apoi că a vrut doar să glumească, autorităţile l-au arestat şi au declanşat procedurile de urgenţă la aeroportul internaţional din Miami, Florida.

"El regretă profund ce a făcut. Nu avea nicio intenţie de a crea panică. El a comis ceea ce s-a dovedit a fi cea mai gravă greşeală din viaţa sa", a spus avocatul bărbatului, potrivit AFP.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close