Antena 3 CNN Externe A ÎNCREMENIT după ce a văzut poza fiicei sale la televizor. Ce a făcut tatăl celei mai căutate femei din lume

A ÎNCREMENIT după ce a văzut poza fiicei sale la televizor. Ce a făcut tatăl celei mai căutate femei din lume

A ÎNCREMENIT după ce a văzut poza fiicei sale la televizor. Ce a făcut tatăl celei mai căutate femei din lume
de O.P.    |    12 Ian 2015   •   11:01

Tatăl lui Hayat Boumeddiene, una din cele mai periculoase femei din lume, a avut un mare şoc atunci când a văzut poza fiicei sale la televizor, declarând că nu ştia de legăturile jihadiste ale lui Hayat.

Băbatul a mers singur la poliţie, imediat după ce a văzut poza fiicei sale la televizor, spunându-le autorităţilor franceze că este devastat de aflarea veştii că fiica lui ar putea fi implicată în atentatele teroriste de la Paris.


 

Poliţiştii l-au interogat pe Mohamed, însă nu l-au reţinut. Vecinii bărbatului spun că după ce s-a întors de la interogatoriu, s-a închis în casă, şi-a deconectat telefonul şi plânge continuu, rugându-se pentru fiica lui.

Despre fiica lui de 26 de ani se spune că ar fi reuşit să fugă în Siria, prin Turcia, iar acolo s-ar afla în rândul teroriştilor din gruparea Statul Islamic.

Un vecin de-al familiei, care o ştia pe Hayat de când era mică, spune că tânăra ar fi fost influenţată de Amedy Coulibaly în transformarea sa radicală, spun jurnaliştii de la Daily Mail.
 


×
Subiecte în articol: Charlie Hebdo
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close