Antena 3 CNN Externe A murit Johnny Ruffo. Actorul şi cântăreţul avea doar 35 de ani | "A fost un suflet atât de frumos"

A murit Johnny Ruffo. Actorul şi cântăreţul avea doar 35 de ani | "A fost un suflet atât de frumos"

Actorul şi cântăreţul australian Johnny Ruffo a murit, astăzi, la vârsta de 35 de ani. În urmă cu şase ani, artistul fusese diagnosticat cu cancer la creier.

A murit Johnny Ruffo. Actorul şi cântăreţul avea doar 35 de ani | "A fost un suflet atât de frumos"
Sursa foto: Facebook/Johnny Ruffo
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Noi 2023   •   14:07

Johnny Ruffo şi-a făcut prima apariţie în rolul personajului Chris Harrington în popularul serial australian "Home And Away" în 2013, la doi ani după ce a participat la finala X Factor Australia.

"Cu inima grea ne luăm rămas-bun de la iubitul nostru Johnny", se indică într-un anunţ postat pe pagina lui oficială de Instagram.

Actorul a părăsit această lume "înconjurat de iubita lui, Tahnee, şi de familie", adaugă anunţul, care-l descrie pe Ruffo drept un om foarte talentat şi fermecător.

Citeşte şi: A murit actorul Evan Ellingson la vârsta de 35 de ani. Era internat într-un azil

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În august 2017, Ruffo a anunţat că a fost diagnosticat cu cancer la creier şi a început să urmeze un "tratament agresiv" împotriva acestuia, notează DPA, citată de Agerpres

"Johnny a fost foarte hotărât şi a avut o voinţă puternică. A luptat până la final, cât a putut de mult. A fost un suflet atât de frumos, cu atât de multe de oferit. Te iubim, Johnny, şi ne vom aminti de tine pentru toată bucuria pe care ai adus-o în vieţile noastre. Odihneşte-te în pace", se precizează în anunţ.

View this post on Instagram

A post shared by Johnny Ruffo (@johnny_ruffo)

×
Subiecte în articol: cantaret actor mort
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close