Antena 3 CNN Externe Un american infectat cu coronavirus a murit într-un spital din Wuhan. Bilanțul epidemiei a ajuns la 722 de morți

Un american infectat cu coronavirus a murit într-un spital din Wuhan. Bilanțul epidemiei a ajuns la 722 de morți

A fost vinerea neagră pentru China în care numărul morților din cauza focarului de coronavirus a ajuns la 86 de victime.

Un american infectat cu coronavirus a murit într-un spital din Wuhan. Bilanțul epidemiei a ajuns la 722 de morți
Sursa foto: sursa: Hepta
de M.V    |    08 Feb 2020   •   09:11

722 de persoane au murit în urma virusului și 34.546 au fost infectate în China, a declarat Comisia Națională de Sănătate din China. Majoritatea cazurilor noi au fost înregistrate în provincia Hubei și în capitala sa, Wuhan, epicentrul focarului, scrie CNN

Autoritățile au terminat construcția unui nou spital din Wuhan săptămâna trecută, iar un altul urmează să se deschidă în zilele următoare pentru a trata numărul tot mai mare de pacienți.

Între timp, în Statele Unite, un bărbat în vârstă de 60 de ani, a murit din cauza virusului la Spitalul Jinyintian, din Wuhan, pe 6 februarie, potrivit Ambasadei SUA la Beijing, marcând prima moarte confirmată a unui străin de virus. 

Japonia a raportat, de asemenea, prima moarte a unui suspect de coronavirus la Wuhan, potrivit unui anunț al Ministerului Afacerilor Externe. 

La nivel global, virusul a infectat acum peste 320 de persoane în alte 27 de țări și teritorii și a ucis un bărbat chinez din Filipine și un bărbat de 39 de ani din Hong Kong. Sâmbătă s-au confirmat noi cazuri în Malaezia, Taiwan și Japonia.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close