Antena 3 CNN Externe A MURIT sau nu? Vezi poza care ar putea anunţa decesul unui lider mondial

A MURIT sau nu? Vezi poza care ar putea anunţa decesul unui lider mondial

A MURIT sau nu? Vezi poza care ar putea anunţa decesul unui lider mondial
Sursa foto: Foto: www.rfi.fr
05 Ian 2012   •   10:02
Zvonurile care anunţă moartea lui Fidel Castro au luat cu asalt internetul în ultimele zile. Veştile macabre au fost alimentate de o fotografie care ar înfăţişa cadavrul liderului cubanez.

În ciuda imaginilor apărute online, nici una dintre informaţiile potrivit cărora Castro ar fi murit nu a fost confirmată. Ba mai mult, un blogger oficial cubanez a dezminţit zvonurile privind starea de sănătate a părintelui Revoluţiei cubaneze şi a afirmat că "2012 va fi un an de mare mişcare în Cuba".



După ce problemele de sănătate l-au îndepărtat de la putere, în 2006, Fidel Castro a făcut obiectul mai multor valuri de zvonuri, alimentate de secretul oficial care înconjoară starea sa de sănătate.


Retras la domiciliul său din vestul Havanei, el se consacră scrierii "reflecţiilor" sale pe subiecte internaţionale, publicate de presa oficială şi primeşte vizite rare din partea demnitarilor străini. Ultima a fost cea a preşedintelui haitian Michel Martelly, la 18 noiembrie.

Televiziunea cubaneză a anunţat, luni, că Fidel Castro a trimis scrisori de felicitare şi urări pentru 2012 medicilor cubanezi aflaţi în misiune în Bolivia.





 

×
Subiecte în articol: Fidel Castro Twitter
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close