Antena 3 CNN Externe A trăit în pivniţă ani de zile şi a fost obligată să facă sex cu fratele vitreg. Vezi aici drama unei adolescente din SUA

A trăit în pivniţă ani de zile şi a fost obligată să facă sex cu fratele vitreg. Vezi aici drama unei adolescente din SUA

A trăit în pivniţă ani de zile şi a fost obligată să facă sex cu fratele vitreg. Vezi aici drama unei adolescente din SUA
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk
de S.T.    |    14 Mar 2012   •   17:48

Înfiorător! O adolescentă din Madison, SUA, în vârstă de 15 ani a fost abuzată de propria familie. Fata, care cântăreşte doar 32 de kilograme, a reuşit să fugă din subsolul casei unde era ţinută captivă mai mulţi ani.

Ea a ajuns pe stradă, în pijamale şi fără încălţăminte, unde un motociclist care era în trecere i-a sărit în ajutor. Acesta a crezut că fata are doar opt ani.

"Mi-a ajuns. Vreau doar să nu trebuiască să mă mai întorc acolo", spune ea, printre lacrimi şi suspine, într-un videoclip.



A îndurat multe abuzuri de natură psihică şi fizică. Adolescenta a mărturisit că a fost nevoită să mănânce resturi şi să întreţină raporturi sexuale cu fratele ei mai mare, scrie dailymail.co.uk.

A fost nevoită să mănânce din gunoi, s-a spălat în chiuveta de la subsol, iar în loc de toaletă era obligată să folosească cutii.


Videoclipul, care prezintă mărturiile fetei, a fost prezentat la înfăţişările preliminare în procesul intentat de stat împotriva tatălui ei natural şi mamei vitrege.

Vezi aici mărturia adolescentei

Un alt proces îl are în vedere pe fratele ei vitreg de 18 ani, acuzat că a obligat-o pe fată să întreţină raporturi sexuale orale cu el.

×
Subiecte în articol: SUA
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close