Antena 3 CNN Externe A uitat de nobleţea meseriei pe care o reprezenta. Un medic a bătut o echipă de televiziune. Află motivul incredibil

A uitat de nobleţea meseriei pe care o reprezenta. Un medic a bătut o echipă de televiziune. Află motivul incredibil

A uitat de nobleţea meseriei pe care o reprezenta. Un medic a bătut o echipă de televiziune. Află motivul incredibil
Sursa foto: Foto: m24digital.com
de O.P.    |    08 Iun 2012   •   05:53

Imagini incredibile au fost filmate la Roma. Un medic italian i-a atacat cu brutalitate o echipă de televiziune, venită să-i ceară punctul de vedere după o filmare cu camera ascunsă.

Doctorul fusese înregistrat în timp ce pipăia o tânără pacientă, bineînţeles fără voia ei. El s-a dovedit, însă, nu doar pervers ci peste măsură de violent, iar acum este anchetat de procurori.

Medicul italian avea o manieră proprie de a-şi examina pacientele: le pipăia fără nicio jenă şi nu ezita nici să le sărute. Ziariştii unei populare emisiuni satirice i-au aflat urâtul obicei şi i-au trimis o colaboratoare înarmată cu o cameră ascunsă. Aşa-zisa consultaţie a fost înregistrată dar, înainte de a-l demasca pe doctor, jurnaliştii i-au bătut la uşă pentru a-i cere punctul de vedere.

Ceea ce a urmat a fost, poate, mai şocant chiar decât molestarea pacientelor. Înfuriat de insistenţa ziariştilor, doctorul i-a fugărit până în stradă. Le-a trântit o cameră pe jos şi i-a lovit cu un cablu video, transformat în bici.

Unul din operatori a fost şi el doborât la pământ. Din fericire, echipa mai avea câţiva operatori care au filmat atacul, dar nu fără riscuri.

Doar carabinierii au reuşit să-l calmeze pe bătăuş. A fost chemată şi o ambulanţă. Medicul este cercetat, acum, de procuratură, pentru violenţă sexuală asupra pacientelor.




×
Subiecte în articol: violente viata sexuala
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close