Antena 3 CNN Externe A vrut să-și facă prietenii geloși, dar a omis un detaliu șocant. Ce au observat oamenii în imaginea postată pe internet. „Îmi vine să vomit”

A vrut să-și facă prietenii geloși, dar a omis un detaliu șocant. Ce au observat oamenii în imaginea postată pe internet. „Îmi vine să vomit”

A vrut să-și facă prietenii geloși,  dar a omis un detaliu șocant. Ce au observat oamenii în imaginea postată pe internet. „Îmi vine să vomit”
Sursa foto: Foto: likes.com
03 Aug 2016   •   16:36

Majoritatea internauților postează pe rețelele de socializare imagini cu mâncare, fie că o fac din diverse restaurante sau de acasă. Nimic neobișnuit până aici.  Ceea ce a pățit o femeie care a dorit să-și facă prietenii geloși cu mâncarea „delicioasă” pe care avea privilegiul s-o aibă în casă oferă o lecție importantă celor care au astfel de obiceiuri. Și anume că trebuie să verificăm cu atenție toate pozele pe care le postăm pe internet. Sau farfuria din care mâncăm...

După ce imaginea a ajuns pe rețelele de socializare, prietenii femeii au observat ceva de-a dreptul scârbos pe farfuria respectivă: un gândac.

”Îmi vine să vomit!” a comentat un internaut.

 

 

×
Subiecte în articol: mancare Facebook
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close