Antena 3 CNN Externe Aceasta este poza care i-a DISTRUS viaţa. Vezi cât rău îţi pot face reţelele de socializare

Aceasta este poza care i-a DISTRUS viaţa. Vezi cât rău îţi pot face reţelele de socializare

Aceasta este poza care i-a DISTRUS viaţa. Vezi cât rău îţi pot face reţelele de socializare
Sursa foto: Foto: Youtube.com
de O.P.    |    11 Noi 2011   •   12:32

Angie Varona este o adolescentă care simte prin fiecare por că trăieşte. Pe chipul ei se poate citi fericirea, însă a trecut cu greu peste un episod dramatic care i-ar fi putut curma viaţa.

Nu este vorba de vreo boală, ci despre modul în care internetul şi reţelele de socializare şi-au dat mâna într-un joc malefic de a-i distruge viaţa. Coşmarul tinerei a început cu patru ani în urmă, pe când ea avea 14 ani şi, îndragostită până peste cap de primul ei iubit, s-a decis să îi facă un cadou sexy. Aşadar Angie Varona s-a fotografiat îmbrăcată în lenjerie intimă, apoi a păstrat pozele într-un album privat pe care fata îl deţinea pe un site de pe internet.

Se pare că aceasta a fost cea mai proastă decizie pe care a luat-o. Un hacker, cu multă dexteritate, a spart acel cont, iar fotografiile au ajuns pe site-urile cu minori dedicate adulţilor. În scurt timp, tânăra a început să primească telefoane de ameninţare, iar admiratorii ei au creat pe Facebook mai multe fancluburi la care au aderat peste 20.000 de oameni.

Pentru că viaţa ei devenise un coşmar, Angie împreună cu tatăl ei au alertat autorităţile, iar aceştia au încercat să scoată toate fotografiile cu tânăra care apăreau pe internet.

Acum, la patru ani de la acel episod nefericit, Angie povesteşte într-un interviu acordat jurnaliştilor de la ABC, că în acele momente era gata să îşi ia viaţa. Colegele ei au marginalizat-o şi a fost supusă unor batjocuri de neimaginat din partea prietenilor.

 





×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close