Antena 3 CNN Externe Acte caritabile la numai 8 ani: O fetiţă din SUA strânge bani pentru oamenii nevoiaşi

Acte caritabile la numai 8 ani: O fetiţă din SUA strânge bani pentru oamenii nevoiaşi

Acte caritabile la numai 8 ani: O fetiţă din SUA strânge bani pentru oamenii nevoiaşi
18 Oct 2010   •   18:34

O fetiţă de 8 ani din Statele Unite a lăsat păpuşile şi jocurile video pentru a hrăni săracii. În fiecare weekend merge din uşă în uşă şi le cere oamenilor ajutor pentru oamenii nevoiaşi. Aproape o mie de oameni sunt hrăniţi în fiecare an de fetiţa care încurajează şi alţi copii să facă acte caritabile.

Micuţa Peighton Jones spune că are nevoie doar de căruciorul ei roşu şi de multă răbdare pentru a schimba viaţa oamenilor.

Nu trece weekend fără ca fetiţa să nu îşi viziteze vecinii. Ia tot ce i se oferă, dar mai ales conserve. Totul a început într-o zi când fetiţa a văzut într-un magazin o famile care nu avea bani să plătescă mâncarea cumpărată.

Peighton a devenit repede un reper pentru copiii de toate vârstele din micul oraş din Kansas. Tot mai mulţi vor să-şi dedice weekendurile ajutorării săracilor.

Într-o singură zi fetiţa primeşte mâncare de la aproape 200 de case. Totul merge spre oamenii nevoiaşi. Peighton spune că de când a început să ajute oamenii săraci, nu îşi doreşte să-şi petreacă weekendurile în alt mod.


×
Subiecte în articol: copil SUA
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close