Antena 3 CNN Externe Acuzaţii de plagiat la nivel înalt! Soţia lui Donald Trump a furat o parte din discursul lui Michelle Obama

Acuzaţii de plagiat la nivel înalt! Soţia lui Donald Trump a furat o parte din discursul lui Michelle Obama

Acuzaţii de plagiat la nivel înalt! Soţia lui Donald Trump a furat o parte din discursul lui Michelle Obama
Sursa foto: Foto: Twitter
19 Iul 2016   •   10:52

Scandal la nivel înalt. Soţia lui Donald Trump, Melania, este acuzată că a furat o parte din discursul lui Michelle Obama.

Melanie Trump a ţinut primul său discurs de campanie la Convenţia Naţională a Republicanilor, însă comentatorii au găsit similitudini cu discursul din 2008 a Primei Doamne. Femeia l-a lăudat pe soţul ei, spunând că este un bărbat „plin de compasiune” care ar „lupta pentru ţară”.
La un moment dat, ea spune: „Părinţii mi-au imprimat valorile: trebuie să munceşti din greu pentru ceea ce obţii în viaţă; cuvântul dat te obligă şi trebuie faci ce ai spus şi să-ţi respecţi promisiunea; trebuie să tratezi oamenii cu demnitate şi respect.”

Discursul lui Michelle Obama din 2008 suna foarte asemănător: „Eu şi Barack am fost crescut cu foarte multe valori similare: că trebuie să munceşti din greu pentru ceea ce obţii în viaţă; cuvântul dat te obligă şi trebuie să faci ceea ce ai spus că vei face; trebuie să tratezi oamenii cu demnitate şi respect, chiar dacă nu-i cunoşti şi chiar dacă nu eşti de acord cu ei.”

Nu este însă singurul fragment copiat.

 

×
Subiecte în articol: Donald Trump michelle obama
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close