Antena 3 CNN Externe Acuzaţii de muşamalizare în noua anchetă a Emanuelei Orlandi, fata de la Vatican dispărută de 40 de ani

Acuzaţii de muşamalizare în noua anchetă a Emanuelei Orlandi, fata de la Vatican dispărută de 40 de ani

Ancheta redeschisă după 40 de ani la Vatican este muşamalizată. Asta acuză familia Emanuelei Orlandi, dispărută când avea 15 ani.

Acuzaţii de muşamalizare în noua anchetă a Emanuelei Orlandi, fata de la Vatican dispărută de 40 de ani
Sursa foto: Hepta | Zuma Press / Antonio Pisacreta
de Naty Badea    |    12 Feb 2023   •   20:39

Rudele spun că anchetatorii îi ignoră total, deşi ar putea depune la dosar discuţii între înalţi prelaţi ce ar putea schimba cursul anchetei.

Emanuela Orlandi a dispărut pe 22 iunie 1983 când se întorcea de la o lecţie de flaut. Familia fetei este indignată acum despre cum e tratată noua anchetă a autorităţilor de la Vatican, după ce au aflat decizia Papei Francesco de a redeschide cazul dispariţiei din presă.

Familia Emanuelei spun că nu au fost chemaţi până acum de anchetatorii de la Vatican pentru a putea să îşi expună punctul de vedere şi pentru a prezenta probele noi pe care le deţin în acest caz.

Fratele Emanuelei Orlandi susţine că deţine un schimb de mesaj foarte relevante între personalităţi cu mare greutate de la Vatican, şi foarte apropiate de Papa Francesco, în care se discută clar despre cazul Orlandi, semn că persoanele implicate ştiu mai multe detalii despre dispariţia fetei, însă fratele refuză să le înmâneze altor persoane în afară de anchetatori.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close