Antena 3 CNN Externe Adolescentă violată de zece tineri, în timp ce trecătorii râdeau şi făceau poze

Adolescentă violată de zece tineri, în timp ce trecătorii râdeau şi făceau poze

Adolescentă violată de zece tineri, în timp ce trecătorii râdeau şi făceau poze
Sursa foto: adolescenta
29 Oct 2009   •   11:22

O fată de numai 15 ani a trecut printr-o experienţă traumatizantă, după ce a fost violată de 10 tineri. La agresiune au fost martori mai mulţi oameni care au râs şi au filmat întreaga întâmplare.

Totul s-a întâmplat la un bal organizat de liceul la care învăţa adolescenta. Fata a fost violată chiar la ieşirea din sala în care a avut loc evenimentul. Calvarul aolescentei a durat două ore şi jumătate, informează The Telegraph.

?Spiritul de turmă? a fost cel care i-a determinat pe adolescenţi să se comporte precum monştri, susţine politiştul Mark Gagan. ? Vorbim despre un act barbar. Nu pot să concep cum oamenii au privit incidentul, ba chiar au participat la violarea fetei. S-au comportat ca nişte monştri!?

Autorităţile au arestat cinci tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 21 de ani. Incidentul a fost raportat autorităţilor de către o femeie care locuia în apropiere de locul în care adolescenta a fost violată.

În prezent, victima se află în spital. Ea a suferit răni care nu îi pun viaţa în pericol.

Incidentul a avut loc în oraşul american Richmond (120.000 de locuitori) care este considerat unul dintre cele mai violente din SUA. Rata criminalităţii în acest oraş o depăşeşte pe cea din Los Angeles.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: SUA viol in grup
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close