Antena 3 CNN Externe Doi părinţi și-au abandonat copilul la check-in într-un aeroport, după ce au refuzat să cumpere bilet pentru el

Doi părinţi și-au abandonat copilul la check-in într-un aeroport, după ce au refuzat să cumpere bilet pentru el

Un cuplu și-a abandonat copilul la check-in pe un aeroport din Israel în timp ce încerca să se îmbarce într-un zbor Ryanair. Cei doi părinţi inconştienţi au refuzat să cumpere un bilet pentru copil.  

Doi părinţi și-au abandonat copilul la check-in într-un aeroport, după ce au refuzat să cumpere bilet pentru el
Sursa foto: pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Ian 2023   •   23:00

Părinții cu pașapoarte belgiene au fost reținuți de poliție după ce și-au lăsat bebelușul la check-in-ul de la aeroportul Ben-Gurion din Tel Aviv.

Cuplul a vrut să călătorească la Bruxelles, dar nu aveau bilet pentru copilul lor. Ei au refuzat să plătească pentru unul și se pare că și-au lăsat copilul în cărucior în timp ce se îndreptau spre controlul pașapoartelor. 

Personalul aeroportului a observat ce s-a întâmplat și a contactat poliția, care i-a găsit pe părinți și i-a luat pentru interogatoriu.

Citeşte şi: MAE, atenționare de călătorie pentru românii care vor să meargă în Marea Britanie

Managerul biroului Ryanair a spus că toată lumea era în stare de șoc. "Nu am văzut niciodată așa ceva. Nu ne venea să credem ce vedeam".

Potrivit Autorității Aeroporturilor din Israel, cei doi au ajuns târziu la Terminalul 1, după ce ghișeul de check-in a fost închis. Ei au vrut să treacă și pur și simplu și-au lăsat bebelușul pe banda rulantă din zonă, transmite Daily Mail.

×
Subiecte în articol: aeroport copil bilet avion
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close