Antena 3 CNN Externe Afaceristul român Tinel Timu, împușcat mortal într-o suburbie a orașului Montreal! Bărbatul a fost ucis în plină stradă

Afaceristul român Tinel Timu, împușcat mortal într-o suburbie a orașului Montreal! Bărbatul a fost ucis în plină stradă

Tinel Timu, un afacerist român stabilit în Canada, a fost împușcat mortal în Laval, o suburbie a orașului canadian Montreal.

Afaceristul român Tinel Timu, împușcat mortal într-o suburbie a orașului Montreal! Bărbatul a fost ucis în plină stradă
Sursa foto: montreal.mae.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Apr 2023   •   21:25

Tinel Timu a fost împușcat mortal, joi dimineață, în Laval, o suburbie a orașului canadian Montreal, relatează La Presse și Journal du Montreal.

"La scurt timp după ora 7 dimineața, a fost făcut un apel la 911 pentru că s-au auzit focuri de armă. Când Poliția a ajuns la fața locului, a găsit victima întinsă pe jos afară, lovită de gloanțe.

Polițiștii au început manevrele de resuscitare. Victima a fost transportată la spital, unde tocmai am confirmat decesul său”, a explicat Stéphanie Beshara, de la Poliția din Laval.

Autoritățile canadiene nu au dezvăluit identitatea victimei, însă publicațiile citate au scris, în baza unor surse, că bărbatul împușcat mortal ar fi omul de afaceri Tinel Timu, în vârstă de 61 de ani.

Citește și: Trupul neînsuflețit al unui bărbat, descoperit în chilia unei mănăstiri din Neamț. Polițiștii au deschis un dosar penal

Crima a avut loc în fața unei locuințe de pe strada du Havre, în cartierul Chomedey.

Anul trecut, afaceristul român și unul dintre angajații săi au fost arestați de Unitatea Permanentă Anticorupție din Canada, fiind acuzați că au "încercat să corupă angajați ai administrației municipale din Montreal, pentru a obține avantaje necuvenite”, potrivit economedia.ro.

 

 

 

×
Subiecte în articol: afacerist Tinel Timu impuscat Canada
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close