Antena 3 CNN Externe Agent imobiliar, împușcat mortal de un chiriaș evacuat, în timp ce aștepta să prezinte proprietatea, în SUA

Agent imobiliar, împușcat mortal de un chiriaș evacuat, în timp ce aștepta să prezinte proprietatea, în SUA

Sara Trost, un agent imobiliar britanic, a fost împușcată mortal de un chiriaș evacuat, în timp ce aștepta să prezinte proprietatea.

Agent imobiliar, împușcat mortal de un chiriaș evacuat, în timp ce aștepta să prezinte proprietatea, în SUA
Sursa foto: The Guardian
de Cerasela Stafie    |    25 Dec 2021   •   16:57

Incidentul a avut loc vineri, în Coral Springs, Florida, în jurul orei locale 12:30. Femeia de 40 de ani aștepta în mașină, în fața unei case. 

Poliția l-a arestat pe Raymond Reese, în vârstă de 51 de ani. Bărbatul a fost acuzat crimă de gradul I.

”În urma unei investigații ample, Raymond Wesley Reese a fost acuzat de crimă de gradul întâi. Reese este în prezent transportat la biroul șerifilor din Palm Beach,” a declarat un purtător de cuvânt al forțelor de ordine.

Anchetatorii nu au detaliat împrejurările în care s-a produs incidentul.. Serviciile de urgență au încercat să-i salveze viața femeii pe aleea proprietății, dar nu au putut să facă nimic pentru ea.

”Când au sosit polițiștii, au descoperit un vehicul cu o ocupantă de sex feminin pe scaunul șoferului, suferind de multiple răni produse prin împușcătură. În ciuda tratamentului medical imediat, șoferul a cedat, din cauza rănilor grave, la fața locului și a fost declarat decedat”, a declarat departamentul de poliție Coral Springs, scrie The Guardian.

Un rezident din zona respectivă, Donna Smith, a declarat pentru postul local de televiziune WPLG Local 10 că atacatorul este un fost un ”chiriaș nemulțumit”, care a fost recent evacuat din casă.

Sara Trost locuia în Parkland, un oraș la nord de Miami. Femeia era căsătorită și avea o fiică de trei ani.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close