Antena 3 Externe Ajutorul de urgenţă trimis Indiei de România a ajuns vineri dimineaţă la New Delhi

Ajutorul de urgenţă trimis Indiei de România a ajuns vineri dimineaţă la New Delhi

de Georgiana Adam    |    30 Apr 2021   •   09:55

Avionul Forţelor Aeriene Române cu ajutoarele trimise sub coordonarea Departamentului pentru Situații de Urgență din Ministerul Afacerilor Interne a aterizat vineri dimineață, în jurul orei 3:45, ora României, la New Delhi, în capitala Indiei.

Ajutorul trimis de către România în Republica India a constat în 75 de butelii de oxigen de 40 Iitri, 80 concentratoare de oxigen de 5 litri și 19 litri, precum și 20 de dispozitive de oxigenoterapie cu debit ridicat.

Toate acestea sunt pentru gestioarea efectelor generate de creșterea mare a numărului de cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus, în special a celor aflați în stare gravă.

Operațiunea s-a desfășurat în urma activării Mecanismului de Protecție Civilă al Uniunii Europene. 

Echipamentele medicale necesare continuării îngrijirii pacienților grav afectați de coronavirusul SARS-CoV-2 provin din donații ale societății civile, după cum urmează: eMAG, OMV PETROM, Linde Gaz, Deltamed, Medical Gazplus, Air Liquide Vitalaire Romania, BPM Tehnologica, Fundația pentru SMURD.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close