Antena 3 CNN Externe Alec Baldwin, primele imagini alături de familia directoarei de imagine pe care a împușcat-o mortal în urmă cu două zile

Alec Baldwin, primele imagini alături de familia directoarei de imagine pe care a împușcat-o mortal în urmă cu două zile

Actorul Alec Baldwin, cu o înfățișare de om abătut, a fost văzut îmbrățișându-i pe soțul și fiul directoarei Halyna Hutchins la un hotel din New Mexico.

Alec Baldwin, primele imagini alături de familia directoarei de imagine pe care a împușcat-o mortal în urmă cu două zile
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Oct 2021   •   11:44

Scena a fost surprinsă sâmbătă dimineața, la mai puțin de două zile de la moartea tragică a directoarei de imagine, pe platourile producției "Rust", relatează The New York Post, care difuzează imagini ale momentului respectiv.

Îmbrăcat în jachetă și pantaloni închiși la culoare și purtând masca pe bărbie, cu fața expusă, Baldwin a fost fotografiat alături de Matt Hutchins, de fiul de 9 ani al acestuia și de asistentul său la hotelul din Santa Fe unde actorul s-a cazat pe durata filmărilor.

Baldwin, Hutchins și fiul acestuia din urmă au luat împreună micul dejun la restaurantul hotelului și au fost văzuți împingând cărucioare pentru bagaje și deplasându-se în apropierea clădirii.

Baldwin, soțul și fiul femeii ucise au participat la un memorial privat pentru Halyna Hutchins

Grupul s-a oprit apoi în fața unei fântâni iar Baldwin și Matt Hutchins s-au îmbrățișat strâns. Actorul l-a îmbrățișat apoi pe fiul lui Hutchins.

The New York Post relatează că soțul Halynei Hutchins s-a dus inițial la Albuquerque unde trupul neînsuflețit al soției a fost adus, după tragicul incident de joi, când femeia a fost împușcată mortal, după toate aparențele accidental, în timpul unei repetiții.

Matt Hutchins a venit apoi la Santa Fe unde, împreună cu fiul său, a stat la același hotel cel puțin o noapte înainte de pleca sâmbătă la prânz.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Martor: Baldwin părea prăbușit, s-a ajutat de căruciorul de bagaje ca să meargă

Cei doi s-au urcat, fără Baldwin, într-un vehicul Kia de culoarea neagră în jurul orei locale 13:30.

În noaptea precedentă, Baldwin, soțul și fiul Halynei Hutchins au participat la o ceremonie privată în memoria directoarei de imagine, împreună cu alți membri ai echipei de producție. 

"Limbajul corporal îl arăta pe Baldwin abătut, părea prăbușit și îmbătrânit", a spus un martor ocular citat de publicația americană.

"Cred că a luat căruciorul pentru bagaje să îl ajute la mers, pentru că părea atât de devastat", a continuat martorul.

Surse ale ziarului american arată că Baldwin și asistentul său erau cazați la hotelul din Santa Fe de mai multe săptămâni.

Alec Baldwin se retrage din viața publică

Alec Baldwin și-a anulat toate proiectele după incidentul în care a fost implicat și care a dus la decesul regizorului de imagine Halyna Hutchins și l-a rănit pe regizorul Joel Souza. 

Presa americană spune, citând apropiați ai actorului, că acesta se va retrage, o vreme, din viața publică și din celelalte proiecte cinematografice în care e implicat.

"Toată lumea știe că a fost un accident, dar el este absolut devastat. Alec devenise isteric și de neconsolat, ore în șir, după tragedia de joi", releatează ziarele americane, citând surse din cadrul echipei de producție a filmului "Rust".

×
Subiecte în articol: Alec Baldwin Matt Hutchins
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close