Antena 3 CNN Externe Alertă cu bombă la o centrală hidroelectrică din Rusia

Alertă cu bombă la o centrală hidroelectrică din Rusia

Alertă cu bombă la o centrală hidroelectrică din Rusia
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Ian 2016   •   10:37

Centrala hidroelectrică din Novosibirsk (Siberia) a fost evacuată vineri dimineață după ce a primit un avertisment că un dispozitiv exploziv ar fi fost plasat la instalațiile sale, a informat biroul de presă al centralei, citat de RIA Novosti.

'La ora locală 08:58 (02:58 GMT), inginerul de serviciu a fost informat de către Departamentul pentru Situații de Urgență din regiunea Novosibirsk cu privire la posibila prezență a unei bombe în incinta centralei', a declarat pentru RIA Novosti o purtătoare de cuvânt a centralei, Olesia Tarasova.

Aproape o sută de persoane au fost evacuate de la centrala hidroelectrică din Novosibirsk de pe râul Obi după instituirea alertei cu bombe, relatează agenția de rusă menționată, citând o sursă din cadrul forțelor de ordine.

Personalul a fost evacuat și reprezentanți ai serviciilor de securitate examinează în prezent instalațiile centralei, care nu a fost oprită, a indicat aceeași purtătoare de cuvânt.

Tarasova a declarat că nu este prima dată când centrala hidroelectrică se confruntă cu astfel de situații. În 2010, respectiva centrală a mai primit o amenințare cu bombă, care s-a dovedit a fi falsă.

×
Subiecte în articol: alerta bomba
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close