Antena 3 CNN Externe Alertă în Londra! O explozie s-a produs într-un metrou. Oficial: A fost un act terorist

Alertă în Londra! O explozie s-a produs într-un metrou. Oficial: A fost un act terorist

Alertă în Londra! O explozie s-a produs într-un metrou. Oficial: A fost un act terorist
15 Sep 2017   •   12:22

Update: Cel puțin 17 persoane au fost rănite în explozia de la metroul din Londra. Mulți au suferit tăieturi şi echimoze, în timp ce oameni panicaţi încercau să iasă din staţia de metrou Parsons Green, unde poliţia şi ambulanţa au confirmat un ”incident”, relatează BBC.

Circulaţia metroului pe întreaga linie District Lane a fost suspendată, în urma incidentului. Există și o confirmare oficială din parea Poliţiei Metropolitane că a fost un atentat terorist, relatează The Associated Press.

Poliţia antiteroristă conduce ancheta cu privire la incidentul din staţia de metrou Parsons Green.

Știre inițială: Este panică în Londra, după ce o explozie a avut loc la o stație de metrou din Londra.

Poliţia investighează un ”incident” la bordul unei garnituri de metrou District Line, la Parsons Green, în sud-vestul Londrei, scrie BBC News. Mai multe persoane au fost rănite în zona Parsons Green, din sudul Londrei.

Echipele de salvare au ajuns la fața locului. Martorii spun că după explozie, oamenii au început să țipe și să alerge panicați prin tren. Autoritățile anunță că trenurile sunt oprite între Earls Court și Wimbledon.

Un alt utilizator susține că explozia a pornit de la un bagaj și a postat și o fotografie de la locul incidentului. În imagine apare o găleată albă, într-o pungă de supermarket, însă în vagon nu pare să fi avut loc pagube importante.

Purtătorul de cuvânt de la Brigada de pompieri din Londra a declarat că au fost solicitați în jurul orei 11.00 (ora României), dar nu există și alte informații.

 

×
Subiecte în articol: atentat terorist explozie
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close