Antena 3 CNN Externe Alertă pe șosea. Un camion cu 133 de milioane de albine s-a răsturnat

Alertă pe șosea. Un camion cu 133 de milioane de albine s-a răsturnat

Alertă pe șosea. Un camion cu 133 de milioane de albine s-a răsturnat
11 Iun 2019   •   11:07

Un autocamion încărcat cu circa 133 de milioane de albine s-a răsturnat luni pe o şosea din statul american Montana, roiurile de insecte care s-au răspândit la faţa locului îngreunând activitatea echipelor de intervenţie, relatează New York Post.

Autocamionul care transporta peste 18.000 de kilograme de albine s-a răsturnat pe o stradă din Bozeman, Montana, în timpul deplasării către North Dakota din California, scrie DC News.

Un adjunct din cadrul departamentului de pompieri a declarat că prezenţa unui număr atât de mare de albine a provocat confuzie în rândul echipelor de intervenţie.

''Trebuia să stabilizăm camionul pentru că se afla pe o parte şi din el se scurgea combustibil'', a declarat Brian Nickolay. ''Am luat toate măsurile de precauţie pentru a asigura siguranţa membrilor noştri (...) şi pentru a reduce riscul de a fi înţepaţi'', a adăugat reprezentantul departamentului de pompieri.

Un apicultor a declarat postului citat că 18.000 de kilograme de albine reprezintă echivalentul a circa 133 de milioane de albine.

Cei doi bărbaţi aflaţi în autocamion nu au fost răniţi.

×
Subiecte în articol: Sosea albine rasturnat
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close