Antena 3 CNN Externe "Am găsit cadavrul bebeluşului într-o cutie de pantofi". Gestul inexplicabil făcut de această tânără după ce a născut

"Am găsit cadavrul bebeluşului într-o cutie de pantofi". Gestul inexplicabil făcut de această tânără după ce a născut

"Am găsit cadavrul bebeluşului într-o cutie de pantofi". Gestul inexplicabil făcut de această tânără după ce a născut
Sursa foto: Foto: Huffington Post
de S.T.    |    05 Oct 2012   •   23:56

O adolescentă în vârstă de 14 ani din America este anchetată de poliţişti pentru uciderea propriului copil, la câteva secunde după ce i-a dat naştere, scrie Huffington Post.

Cassidy Goodson şi-ar fi ucis pruncul în baia casei sale în data de 19 septembrie, iar anchetatorii o suspectează că "şi-a sugrumat copilul până când acesta nu a mai respirat."

Trupul neînsufletit al bebeluşului a fost descoperit de către mama fetei într-o cutie de pantofi, moment în care aceasta a alertat autorităţile.

Conform Huffington Post, procurorii nu au anunţat încă dacă vor să o judece pe Cassidy Goodson ca pe un adult, însă iau în considerare punerea sub acuzare şi a celor care ştiau de aceasta sarcină şi nu au spus nimic.

Se pare că tânăra a ascuns familiei faptul că este însărcinată, ea purtând permanent haine foarte largi. Două mătuşi au bănuit că fata ar fi gravidă, dar mama acesteia a negat vehement, având încredere în fiica sa.


×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close