Antena 3 CNN Externe "Am motive să ating 100 de ani" | Ea este femeia care a câștigat de ziua ei 10.000 de lire sterline pe lună timp de 30 de ani

"Am motive să ating 100 de ani" | Ea este femeia care a câștigat de ziua ei 10.000 de lire sterline pe lună timp de 30 de ani

O femeie, în vârstă de 70 de ani, şi-a văzut visul devenit realitate în momentul când a aflat că este câștigătoarea unei sume fabuloase la Loteria Națională din Anglia. Iată cum a aflat totul.

"Am motive să ating 100 de ani" | Ea este femeia care a câștigat de ziua ei 10.000 de lire sterline pe lună timp de 30 de ani
Sursa foto: ProfimediaImages
de Claudia Popovici    |    11 Sep 2023   •   22:47

O bunicuța dintr-un orășel din Anglia a primit cel mai frumos cadou la aniversarea vârstei de 70 de ani. Mai exact, un câștig de la Loteria Națională de 10.000 de lire sterline pe lună (aproximativ 11.600 de euro), timp de 30 de ani.

Totul a pornit în momentul în care Doris, a găsit în casă şi în grădină câteva cuiburi de păianjeni. Femeia a luat asta ca un semn al abundenței şi a decis, fără prea mari așteptări, să pună şi ea un bilet la loto.

Vestea cea mare a venit chiar în ziua când Doris a împlinit 70 de ani, atunci când a primit un email de la Loteria Naţională.

Inițial s-a bucurat când a văzut mesajul, dar nu a realizat câștigul fabulos, aşa că şi-a informat soţul şi familia că a câştigat 10 lire sterline.

Însă la scurt timp, plină de recunoștință, a simțit să recitească acel email, moment în care a relizat că viaţa ei este pe cale să se schimbe total. Era, de fapt, vorba, despre un câștig de 10,000 de lire sterline pe care urma să-l primească lunar timp de 30 de ani.

Totul a devenit oficial a doua zi când Loteria Naţională i-a trimis un alt mesaj în dimineața următoare.

"Mi se pare încă puțin ciudat când mă gândesc la victorie și că voi primi acei bani în fiecare lună timp de 30 de ani. Asta îmi dă un motiv în plus să trăiesc până la 100 de ani!, a spus Doris, pentru coventrytelegraph.net

×
Subiecte în articol: Anglia castigator Loto femeie
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close