Antena 3 CNN Externe "Am văzut persoane pline de sânge, târându-se pe podea". Martorii atacului armat din Colorado descriu scene de coşmar

"Am văzut persoane pline de sânge, târându-se pe podea". Martorii atacului armat din Colorado descriu scene de coşmar

"Am văzut persoane pline de sânge, târându-se pe podea". Martorii atacului armat din Colorado descriu scene de coşmar
Sursa foto: Foto captura Youtube
20 Iul 2012   •   16:25

Persoanele care au fost martore la incidentul armat din Colorado au descris scene oribile, unii crezând iniţial că era o campanie publicitară, relatează Sky News.
   
"Eu şi prietena mea eram aşezaţi în partea stângă a cinematografului, chiar în faţa ieşirii de urgenţă, pe unde am văzut că o persoană fugise. Agresorul purta o geacă de culoare neagră. O secundă m-am gândit că era vreo campanie publicitară, dar individul a început să împroşte gaz lacrimogen spre oamenii din spatele nostru. Apoi a început să tragă focuri de armă", povesteşte un bărbat.
   
"Agresorul a intrat mergând normal, a împroşcat gaze lacrimogene, apoi a început să tragă. Ne-am întins pe podea, am stat până am simţit că nu mai trăgea în direcţia noastră, apoi am fugit", spune alt martor.
   
"Am văzut patru sau cinci persoane pline de sânge, târându-se pe podea. O fetiţă murise deja", îşi aminteşte îngrozită o femeie.
   
"La început am crezut o clipă că scena face parte din film, dar zgomotul era mult prea puternic", spune un bărbat.
   
Poliţia a arestat vineri un suspect în urma atacului armat comis la premiera ultimei părţi a trilogiei "Batman - The Dark Knight Rises" la un cinemaograf din Aurora, statul Colorado; bilanţul atacului este de cel puţin 14 morţi şi 50 de răniţi.
   
14 persoane au fost împuşcate mortal, vineri, la premiera filmului "The Dark Knight Rises" din seria Batman, în Denver, Colorado, în Statele Unite.






×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close